Αρχική Σελίδα

Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Όργανο μέτρησης, ευφυής ομάδα, έξυπνα προϊόντα, καινοτόμος κατασκευαστής.

Η Co. τεχνολογίας Huayi Peakmeter Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας από τους διασημότερους ψηφιακούς κατασκευαστές οργάνου μέτρησης στην Κίνα. Είναι μια εθνική αναγνωρισμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που εγκρίνεται από Chinese& Shenzhen την κυβέρνηση και επίσης ένα εμπορικό σήμα γοήτρου της μέτρησης της βιομηχανίας μετρητών.

Η Co. τεχνολογίας Huayi Peakmeter Guilin, ΕΠΕ είναι ο κλάδος μας που βρίσκεται στην οικονομική περιοχή ανάπτυξης τεχνολογίας Guilin. Η επιτυχία και η ταχεία ανάπτυξη μας στηρίζονται στην τεχνολογία, καινοτομία. Το satisfication πελατών είναι ο πολιτισμός μας και η αιώνια αναζήτηση, είναι επίσης η κίνηση της βιώσιμης ανάπτυξης μας.

Τα προϊόντα μας αποτελούνται από το ψηφιακό πολύμετρο, τους ψηφιακούς μετρητές σφιγκτηρών, τους ελεγκτές γήινης αντίστασης, τους ελεγκτές μόνωσης, τους μετρητές δύναμης, τους περιβαλλοντικούς ανιχνευτές και άλλη ειδική όργανο μέτρησης.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται για να συμμορφωθούν με τα διεθνή ηλεκτροτεχνικά πρότυπα Safty της Επιτροπής (IEC61010) και το CE Requried (EMC/LVD), UL, ROHs, την ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, WEEE και άλλους σχετικούς κανονισμούς. Ακριβής ποιοτική διαχείριση του ISO 9001 και πλήρες σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει παροχή της σταθεράς υψηλής - ποιοτικό προϊόν στους σφαιρικούς πελάτες μας.

Ο διανομέας μας είναι:

Επιχείρηση τεχνολογίας Peakmeter (Ασία) που περιορίζεται
華誼智測科技 (亞洲) 有限公司
Μονάδα B2,13/F, φραγμός 2, κτήριο χρωμάτων καμηλών,
62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, HK
香港九龍觀塘開源道 62 號駱駝漆大廈 2 座 13 樓 B2 室
Τηλ.: (852) 3791 2508
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το rosanna.lsy@gmail.com

Co. οργάνων Peakmeter, ΕΠΕ.
#3 κτήριο, κήπος Huawei Shuangchuang, δρόμος Lingsu, Guilin 541100, Κίνα.
Τηλ.: +86-773-368 2306 Fax: +86-773-366 2308
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το Allan.lee@peak-meter.com

 

Κίνα Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Η Co. οργάνων Huayi Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην κατασκευή, τη διανομή και την υπηρεσία του ηλεκτρονικών εργαλείου και του λογισμικού δοκιμής που οδηγούνται από μια ομάδα με πάνω από 20 έτη συγκεντρωμένη εμπειρία διαχείρισης και ανάπτυξης.
Οι γραμμές παραγωγής Peakmeter είναι ευεργετικές για τους πελάτες και στη dosmetic και υπερπόντια αγορά με τα ακριβή ποιοτικά πρότυπα.
Το Peakmeter έχει προωθήσει τις υπηρεσίες και το κέντρο πωλήσεων στο Χονγκ Κονγκ, Κίνα, το 2012.
Από το 2016, Peakmeter έχει καθιερώσει το επίσημο κατάστημά του στις εσωτερικές και ξένες πλατφόρμες Διαδικτύου. 
Το υπερπόντιο δίκτυο διανομής και συνεργασίας βρίσκεται στην Ευρώπη, ενωμένο κράτος Αμερική, Βραζιλία, Ινδία και Ρωσία.
Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : PEAKMETER

Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300

Ετήσιες πωλήσεις : 12000000-12500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις